PoPLi hakee tehotiimiinsä projektityön ammattilaista!

13.9.2024

Haussa projektityön ammattilainen, joka luotsaa uuden Nuoret yhdistystaitajat –hankkeen koko maakuntaa liikuttaviin tuloksiin.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry:ssä on haettavana projektivastaavan määräaikainen tehtävä ajalle 1.10.2024–31.8.2027.


Nuoret yhdistystaitajat -hankkeen tavoite on vahvistaa Pohjois-Pohjanmaan maaseutualueilla toimivien urheiluseurojen ja liikuntatoimintaa toteuttavien yhdistysten toimintaedellytyksiä ja palveluja kouluttamalla yhdistyksiin nuoria osaajia. Hankkeessa lisätään nuorten osaamista yhdistysten monipuolisissa hallinto-, ohjaus- ja tapahtumatuotannon tehtävissä koulutuspolun avulla. Osana käytännönläheistä koulutusta nuoret suunnittelevat ja toteuttavat omassa yhdistyksessään tai kunnassa ohjattua liikuntatoimintaa ja tapahtumia, jotka lisäävät maaseudun asukkaiden liikuntamahdollisuuksia ja tuovat uutta toimintaa ja palveluja paikkakunnalle.

Osallistuvat nuoret muodostavat alueelle nuorten yhdistysosaajien verkoston, joka tuo uudenlaista näkymää yhdistystoimintaan. Hankkeen tuloksena nuorten yhdistystoimijoiden osaaminen vahvistuu, yhdistysten toiminta ammattimaistuu ja yhdistyksissä syntyy nuorten lähtökohdista heidän näköistänsä toimintaa.

 

Mitä tarjoamme:

·       Näköalapaikan maakunnan liikunta- ja urheilutoimialan kehitystyöhön

·       Joustavan työn ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

·       Innostavan ja sporttisen työyhteisön

·       Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto ja tunti liikuntaa viikossa

 

Mitä odotamme:

·       Kokemusta menestyksekkäistä projektijohdon tehtävistä

·       Kokemusta hankehallinnon tehtävien käytännön toteutuksesta

·       Pohjois-Pohjanmaan toimintaympäristön tuntemusta

·       Oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

 

Projektivastaavan tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.  Arvostamme tietoa liikunta- ja urheilukentän ajankohtaisista asioista sekä muutosvirroista.  Haettavalla henkilöllä on myös ymmärrystä koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä sekä nykyaikaisten opetusvälineiden käytöstä. Työpiste sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toimistolla Oulussa, mutta työhön kuuluu myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Työ alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

 

Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera sähköpostitse 27.9.2024 klo 15.00 mennessä aluejohtaja Jussi Ylitalolle: etunimi.sukunimi@popli.fi

Lisätietoja aluejohtaja Jussi Ylitalo p. 045 1606 466

Soittoajat:

16.9. klo 15.00–16.00

20.9. klo 13.00–15.00